Del 155 en farem el 55 per cent!

Estic convençut que el 21-D transformarem el 155 en un 55% de vots indepes (CUP + ERC + J per Cat). Està al nostre abast!

9-N => Sí + Sí 1.897.274 de vots.

27-S => Junts pel Sí + CUP, gairebé 2 milions, 1.966.508 de vots.

1-O => Sí 2.044.038 de vots.

Per fer el 55% amb una participació del 80% necessitem poc més de 2,2 milions de vots.

Malgrat la por que ens volen injectar, els tenim a l’abast i els guanyarem. Ho podem fer.

Sense ingenuïtats, amb un 55% dels vots indepes, no tindrem la República l’endemà.

Ja hem aprés que això de la independència és tant dificultós com pujar un cim de 3.000 o 4.000 metres, amb neu, glaceres i moltes dificultats. Cada vegada pugem més amunt. Anem pujants graons i quan ja ens sembla que som dalt, que fem el cim, ens surt un altre repanxò i la muntanya és més alta. Però no defallim, recuperem forces i avancem. A voltes ens torcem el turmell, ens hem d’aturar a descansar i a recuperar forces, però continuem perquè el cim és al nostre abast. Perquè aquest poble és molt tossut i vol governar-se ell mateix. No necessitem a ningú que de lluny decideixi per nosaltres.

L’Estat espanyol és un estat vell i fort. Poca broma. Històricament ha tingut molta força i molta mala llet. Ho vàrem experimentar el 1-O. Va repartir llenya a dojo, però va perdre la batalla digital i no va saber trobar ni una urna. Malgrat estar incentivats amb premis de 3 o 5.000 euros, els serveis d’intel·ligència d’aquest estat caduc no varen ser capaços de trobar ni una sola de les més de 6.000 urnes que arribaren puntualment als col·legis electorals.

Com tot estat, l’espanyol és un aparell que es basa en la força i en darrera instància utilitza la violència. Com diuen en castellà, es un hueso duro de roer, però és vell, antiquat, podrit i corrupte. És com l’estaca, està corcat i el podem fer caure. Si obtenim 2,2 milions de vots ja l’haurem doblegat. Clarament, li tindrem el peu al coll.

Si obtenim 2,2 milions de vots i elegim un Govern la meitat a l’exili i l’altra meitat a la presó l’escàndol que muntarem a Europa serà solemne. Serà espectacular! Ni que vulguin podran mirar a una altra banda. Recordem que va ser Europa qui va evitar que Madrid intervingués TV3 i Cat Ràdio, va ser Europa qui va forçar les eleccions immediates.

Des del 1-O estem al mapa del món (abans no hi estàvem), si obtenim 2,2 milions de vots el vell Estat espanyol farà crac! Restarà molta feina per substituir-lo, però estarà acabat. I estarà acabat per bé de Catalunya però també pel bé del nostre poble germà, Espanya, que tindrà l’oportunitat de deslliurar-se de la casta xucladora que quan parlem finament l’anomenem “elit extractiva”.

Josep Centelles i Portella

15 de desembre de 2017

              

 

Deixa un comentari